Praktijkdag/ weekend

Tijdens een praktijkdag/ weekend ben je alleen of met maximaal 2 andere deelnemers. Een ieder werkt individueel aan zijn/ haar eigen ontwikkeling en leerproces. Dit proces wordt ondersteunt en uitgedaagd door privélessen en één op één momenten met Monique. Daarnaast zal je individuele proces worden uitgedaagd en ondersteunt door met elkaar oefeningen en technieken te ervaren die je voorgelegd krijgt. Leren van en met elkaar is een krachtig middel wat we zeker niet onbenut zullen laten.

Een ieder die naar een praktijkdag/weekend komt heeft van te voren ten minste de online cursus ‘Train je paard verticaal en lateraal recht en horizontaal in balans’ gevolgd. Hierdoor heb je reeds kennis kunnen maken de theorie, de technieken en de daarbij behorende praktijkstappen kunnen zetten. Het hoeft allemaal verre van perfect te gaan, maar het is wel zaak dat je reeds de nodige basiskennis zelf hebt opgedaan. Simpelweg omdat dit onnodig veel tijd in beslag neemt tijdens een praktijkmoment. Het doel van een praktijkdag/ weekend is om écht voor verdieping te kunnen gaan, zodat er letterlijk meer verbinding ontstaat tussen wat je al weet en hoe het ‘hoort te voelen’.

 

‘Van weten naar voelen – Van contact naar verbinding’’

 

Wanneer je van daaruit een praktijkervaring komt opdoen bij ons op locatie, dan zal de boost die dat je geeft enorm zijn. We kunnen dan de diepte in, finetunen, afstemmen, bewustwording vergroten, nieuwe stappen zetten of juist berusting vinden in de reeds gezette stappen.

Begin 2020 worden de nieuwe data bekend gemaakt voor het nieuwe jaar. Als je lid bent van onze mailinglijst dan krijg je hierover automatisch bericht. Ben je nog geen gratis lid en wil je dit wel worden, klik dan hier. 

Het is beperkt mogelijk om een praktijkdag/ weekend op een locatie elders te geven. Je kan hierover altijd contact opnemen via de mail, indien je minimaal 4 personen hebt die hieraan kunnen deelnemen. We kunnen dan de mogelijkheden voor dat moment bespreken en onderzoeken wat haalbaar is.

praktijkdag publiek