‘When a horse says no’

De kans is groot dat je op deze site terecht bent gekomen uit interesse, om kennis op te doen, als inspiratie, of wanneer je antwoorden en oplossingen zoekt voor een situatie waar je op dit moment met je paard(en) in zit. Het kan/mag van alles zijn.
Van rijtechnische uitdagingen, tot ernstige mentale /of fysieke problemen. Of vanuit een behoefte om nieuwe kennis en inzichten op te doen, zodat het plezier, het resultaat en de harmonie in je trainingen groeien.

Wanneer je meer wilt leren over de benadering van de Atletische Rijkunst, dan is deze documentaire dé manier om te starten met het uitbreiden van je kennis en inzichten. Er komen namelijk een aantal cruciale basiselementen aan bod.

DIE VOOR IEDER PAARD GELDEN!

Tevens worden er oefeningen getoond en uitgelegd die je vandaag nog zou kunnen gaan oefenen met jouw paard om dichter bij je doelen te komen.

Dus ook wanneer jouw paard niet de signalen afgeeft zoals Subliem ze afgeeft, is de kans aanwezig dat de spanningen en disbalans net zo goed in jouw paard aanwezig zijn, maar jouw paard dit anders úit.


Door deze documentaire te bekijken leer je meer over wat ervoor nodig is voor een paard om correct los te laten in zijn gehele bovenlijn en 100% gelijke aanleuning te nemen op beide teugels, zodat de buikspieren en de achterhand ook daadwerkelijk een correcte functie en inwerking op het lichaam krijgen.

Van Contact naar Verbinding – van Weten naar Voelen…

Je kunt hieronder DIRECT het gehele deel 1 van de documentaire bekijken en de previews van deel 2 en 3.

 

 

 

 

Heb je interesse om de documentaire in zijn geheel te bekijken dan kan dit vandaag nog, gratis en voor niets.

Na het achterlaten van je emailadres, sturen we je een Email met daarin de link naar het volledige deel 2 & 3.

Met deze documentaire is mijn wens om meer begrip, kennis en inzicht te creëren rondom ‘probleemgedrag’ bij paarden. Nog veel te vaak wordt de situatie (wat het ook mogen zijn) op het paard geprojecteerd, terwijl het paard puur en alleen een weergave toont  van wat hij in het moment ervaart of in het verleden heeft geleerd. Bevalt ons de weergave niet? Dan is het aan ons om iets te veranderen!

Gelukkig leven we in een tijd waarin dat ook mogelijk is. We zijn niet langer meer afhankelijk van de mening van anderen, maar worden teruggebracht naar onze eigen kracht, naar onze eigen verantwoordelijkheid om verandering te mogen en kunnen creëren.

Je kunt je paard geen mooier cadeau geven, dan je eigen leerprocessen met hart en ziel aan te nemen en jezelf hier steeds bewuster van te worden.


Steeds meer ‘bewust bekwaam’ en streven naar ‘onbewuste bekwaamheid!

Ik wens je veel kijk, luister én leerplezier!

Monique de Rijk

pijll  pijlr