Hét programma wat jou álles leert op het gebied van de balans, ontspanning en aanleuning én jou tevens alle handvatten geeft om de ideale coach te zijn voor je paard. 

OH wat ben ik blij!!!!

Afbeelding1

Na 2,5 jaar creëren is het moment daar!

  

Het online programma is klaar om de wereld in te gaan en voor wie maar nodig heeft antwoorden en oplossingen te brengen. Ik heb mij zo ontzettend verheugd op dit moment. Ik heb elke letter getypt en elke seconde geedit met jullie en jullie trouwe viervoeters in mijn achterhoofd!

In december 2018 gaf ik in Noord-Holland mijn laatste privéles op locatie. Na een weekend vol met lessen reed ik de lange weg van bijna 3 uur naar huis. Ik wist dat het voorlopig mijn laatste les op locatie zou zijn. Al lange tijd voelde ik dat er iets moest veranderen en dat ik mijn kennis, inzichten en ervaring op een effectievere manier de wereld in wilde brengen.

Het frustreerde me dat ik bij de meeste van mijn klanten niet de progressie terug zag waarvan ik wist dat het haalbaar zou zijn. In vergelijking met mensen die ik intensiever kon begeleiden.

Waarom lukte het me niet om deze relatief eenvoudige methode, die werkelijk iedereen kan leren, tot in detail aan andere te leren?


Waarom was het zo moeilijk om mensen uit hun oude patronen te halen?

Waar ging het toch mis?

Er ontbrak iets, maar wat?

Na uitgebreide zelfreflectie en onderzoek kwam ik tot de volgende conclusie:

De eindconclusie van dit alles was dat -op een enkeling na- gemiddeld genomen één uurtje les per maand niet voldoende was om mensen daadwerkelijk alle details onder de knie te laten krijgen.

Ik werd heel vaak geconfronteerd met oude hardnekkige patronen die juist binnen dit systeem desastreus zijn. Wanneer je slechts één uur per maand hierop gewezen wordt is de kans heel groot dat je de overige trainingsuren terugvalt in de hardnekkige, veelal onbewuste, patronen. Je systeem draait gewoon hetzelfde (vaak onbewuste) programma af. Je kan niet van iemand verwachten dat ze in hun eentje zonder (dagelijkse) begeleiding een nieuw programma in hun systeem kunnen downloaden. Ervan uitgaande dat ons brein 66 dagen nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te leren en eigen te maken en toe te kunnen passen.

Begin 2019 heb ik hier een heuse studie van gemaakt en hebben vele experts mij op dit gebied geïnspireerd en veel geleerd over ons brein, de werking ervan, de voor en de nadelen, hoe om te gaan met oude patronen en hoe je het beste iets nieuws kan downloaden in je systeem.  

Hierdoor bracht het lesgeven mij lang niet altijd meer de voldoening die ik in het verleden had ervaren omdat ik vaak het gevoel had mensen te kort te doen. Ik had ze meer te bieden. Ik wist dat  het anders kon en zelfs moest wilde ik paard en ruiter echt verder kunnen helpen…

Tegelijkertijd zocht ik een oplossing voor de mensen die ik niet verder kon helpen vanwege de reisafstand. Mensen afwijzen vanwege de afstand of omdat sommige routes vol zaten, terwijl mensen soms wanhopig op zoek waren naar een oplossing, is pijnlijk, maar was geregeld de realiteit.

Ik had sterk de behoefte om een concept neer te zetten waarbij ik mensen wereldwijd kan helpen en ondersteunen op hun unieke pad samen met hun paard, ongeacht de reisafstand en de factor tijd.

En zo ontstond mijn eerste online programma!

Het is een immens groot project geworden waar ik 2,5 jaar lang met heel veel liefde en plezier bijna dagelijks aan heb gewerkt en wat ik ook zal blijven doen om het blijvend te optimaliseren.

SALES1

Wat maakt dit programma zo uniek?

 • 8 modules en een bonusmodule. In totaal dus 9 modules verspreid over 9 maanden. Elke maand ontvang je een nieuwe module. De modules zijn dusdanig opgebouwd dat je letterlijk een stappenplan en een stap voor stap opbouw leert hanteren die je bij elk (gezond) paard in kan zetten om de balans, ontspanning en aanleuning te verbeteren. Elke module bevat zeer uitgebreide theorie welke wordt ondersteund met afbeeldingen en vele video’s.
 • Tussentijdse inspiratie twee weken nadat je een nieuwe module hebt ontvangen. Het doel van deze tussentijdse inspiratie is om met jou en jouw leerproces in verbinding te blijven en je op afstand te coachen en te motiveren om tijd en energie te blijven steken in dit groeiproces. 
 • Elke maand (in week 3) een live webinar. Waarin we onder mijn begeleiding gezamenlijk de betreffende module doorlopen en de deelnemers uitgebreid al hun vragen kunnen stellen.
 • In de 9e maand ontvang je een bonusmodule. De inhoud van deze module is heel speciaal. Ik verklap nog niet alles. Wat je mag weten is dat wat je in de 9e maand ontvangt een perfecte reflectie en feedback geeft op waar jij en je paard zich op dat moment bevinden. En wat nog aandacht behoeft.
 • Dit programma bevat mijn meest waardevolste en krachtigste inzichten die ik als mens, mama, instructrice, trainer en revalidatietrainer heb opgedaan. Ik geef je toegang tot unieke technieken en tools die je nergens anders leert.
 • Het programma is een zelfstudie en is ook vanuit die intentie opgebouwd. Het is mogelijk om met de begeleiding die dit programma bied, zelf aan de slag te gaan en flink progressie te boeken.
 • We volgen meerdere combinaties, allemaal met een andere achtergrond en verhaal. Je krijgt het pure proces te zien met de daarbij behorende ups & downs. Hierdoor geeft het programma een zeer realistisch beeld en kan je jezelf goed herkennen in de processen van de deelnemers.
 • Het is een volledig stappenplan voor de ideale basis met je paard. Dit stappenplan maakt van jou een ware coach op het gebied van de balans, ontspanning en aanleuning.
 • Als bonus ontvang je in module 1 en 2 ook de technieken en tools om de oefeningen die je onder het zadel gaat doen ook vanaf de grond te leren aan jezelf en je paard. Dit geeft jouw veel extra handvaten, inzichten en gevoel wat je ook weer meeneemt in het zadel.
 • Dit is niet alleen een programma om te werken aan het verbeteren van je paard. Het programma is tevens een uitnodiging tot een stuk zelfontwikkeling en zelfreflectie. Iedere module krijg je nieuwe kennis en inzichten aangereikt. Zo leer je bijvoorbeeld wat je paard van jou nodig heeft om je signalen goed te kunnen ontvangen en te vertalen. Hoe ga je om met lastige situaties waarbij je de verbinding met jezelf en je paard verliest? Wat kan je doen als je last hebt van verwachtingspatronen, spanning of misschien staat je perfectionisme de harmonie tussen jullie beide in de weg? Al sinds ik dit werk doe is dit voor mij ‘the missing link’ > de mens áchter het paard. De invloed die wij op een paard hebben is op zoveel vlakken zo ontzettend groot. Ik kan dit stuk niet achterwegen laten wil ik écht verandering kunnen brengen in het leven van je paard en de training. Per module reik ik je in hapbare stapjes tools aan om van jou een coach te maken die ieder paard wel zou willen!
 • Je doorloopt dit programma in je eigen tijd en je eigen tempo. Je schaft de modules eenmalig in zijn geheel aan en houdt dan levelslang toegang tot de kennis uit de modules. Zodat je er op elk gewenst moment weer gebruik van kan maken of er doorheen kan gaan.

Hoe is het programma opgebouwd?

 • Elke 4 weken ontvang je een nieuwe module, 9 maanden lang.
 • Elke module bevat een nieuw werkboek om jezelf uit te dagen en te testen op de kennis uit de betreffende module.
 • Twee weken ná het ontvangen van een nieuwe module ontvang je de tussentijdens inspiratie. Daarin ontvang je nóg meer tips, tools en inzichten. Ook zitten daar extra bonusoefeningen in die niet in de modules voorkomen.
 • Drie weken ná het ontvangen van de module vind er een webinar plaats. Tijdens dit webinar ga ik live met jullie door de module heen. Het webinar is een soort samenvatting van de module. Ik stip extra aandachtspunten aan en de deelnemers kunnen uitgebreid al hun vragen en dilemma’s aan mij voorleggen.
 • Ná 8 maanden heb jij álle kennis en inzichten in je bezit die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en waardoor ik getuigen ben geworden van vele wonderen. Ik gun jou en je paard ook deze wonderen.
 • In de 9e maand ontvang je een hele interessante bonusmodule als verassing. Deze module gaat de kers op de taart zijn. Dankzij deze module zal je precies weten hoe jij en je paard ervoor staan en waar jullie op het gebied van de balans, ontspanning en aanleuning nog aandacht naar toe mogen brengen. Op die manier krijg je heel concreet inzicht wat nog aandacht behoeft om die ideale basis voor elkaar te krijgen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Laat ik hier om te beginnen heel kort over zijn. Het is heel simpel.

Een ieder die behoefte heeft aan meer harmonie gedurende de training en het samenzijn met zijn paard. En zichzelf uit wil dagen om een coach te worden voor zijn paard op het gebied van de balans, ontspanning en aanleuning.  En die alle bijbehorende ingrediënten hiervan wilt proeven, is van harte welkom om mee te doen.

SALES2

In het bijzonder kunnen de volgende doelgroepen zeker aansluiten bij dit programma:

 • Mensen die bitloos rijden of graag de overstap hiernaar willen maken
 • Mensen met een paard die net beleerd is
 • Mensen die een zachte (gelijke) aanleuning nastreven die vanuit verbinding ontstaat en niet door het afdwingen van een houding
 • Mensen die op zoek zijn naar een manier van trainen waarbij je leert hoe je de rug van het paard ontspant, zodat van daaruit de voorwaarts neerwaartse tendens zich kan aandienen
 • Mensen die willen samenwerken met hun paard en vanuit kennis, kunde en gevoel bewust leren trainen
 • Mensen die moeiteloos willen trainen en moeiteloos tussen de verschillende levels van aanleuning willen kunnen wisselen zonder dat het paard hierbij tegen de hand komt
 • Mensen die klaar zijn met verzuurde schouders, zere handen en schoppen met been
 • Mensen die zachtheid en harmonie nastreven
 • Mensen die bereid zijn om te onderzoeken wie de mens áchter het paard is, zodat deze persoon de best mogelijke coach voor zijn paard kan zijn
 • Paarden met rugproblemen (o.a. kissing spines, verhoogde spierspanning, spieratrofie)
 • Paarden met artrose
 • Paarden met veel stress, spanning en onrust tijdens de training
 • Problemen met de balans
 • Problemen met de ontspanning
 • Problemen met de aanleuning (tegen de hand, achter de teugel, ongelijke aanleuning, instabiele aanleuning, géén aanleuning)
 • Tactfouten
 • Scheve paarden
 • Paarden met SI- problemen
 • Paarden die flegmatiek zijn of juist heel extravert
 • Paarden die verzet tonen (steigeren, bokken, vluchten)
 • Paarden die veel met hun oren strak naar achteren lopen tijdens de training en een gespannen uitdrukking hebben
 • Paarden die veel met hun staart zwiepen als reactie op spanning in het lichaam

Afbeelding2

Voor wie is dit programma ongeschikt?

Zoals ik hierboven reeds heb geschreven is het programma in principe voor iedereen geschikt. Met de nadruk op enkele doelgroepen die extra baat kunnen hebben bij de verschillende oefeningen en technieken.

Het programma is grotendeels gestoeld op zelfstudie en zelfontwikkeling. Ik heb het dusdanig opgebouwd dat je in kant en klare behapbare stappen zelf jullie groei en ontwikkeling in gang kan zetten, behouden en monitoren.

Het vergt een stuk eigen verantwoordelijkheid, enige discipline en wellicht ook motivatie.

Mijn inziens des te leerzamer en ook daar haakt het programma op in. De mens áchter het paard. Er komt ieder module ook een stukje zelfontwikkeling aan bod.

Het programma is ongeschikt voor paarden die geen groen licht hebben van een professional om getraind te worden.

Wat kan je van het programma verwachten?

Het programma geeft jou een hele unieke kijk in de keuken van de Atletische Rijkunst. Werkelijk alle ingrediënten voor de meest ideale basis op het gebied van balans, ontspanning en aanleuning komen uitvoerig aan bod. Ik deel letterlijk alles wat ik weet op dit gebied.

Via deze 9 modules deel ik mijn volledige expertise met jou. De modules bevatten uitgebreide theorie, stappenplannen, werkboeken, tussentijdse inspiratie momenten, webinars en een grote hoeveelheid afbeeldingen en video’s.

Je kan verwachten dat je van dit alles het volledige en meest puurste proces te zien krijgt. Ik heb ervoor gekozen om geen kant en klare combinaties de oefeningen uit te laten voeren.

Wil ik je écht leren hoe het allemaal zit? Dan helpt het jouw brein om juist vergelijkbare combinaties bezig te zien gerelateerd aan je eigen proces. Zeker in het begin is dit extra leerzaam en waardevol.

We volgen gedurende het online programma allemaal verschillende combinaties, die allemaal echter wel vanaf dezelfde basis zijn begonnen. Ze komen vanuit verschillende situaties. Van net beleerd en zo groen als gras tot aan fysieke uitdagingen als kissing spines, staakgedrag, veel scheefheid, spanning, disbalans en strakheid. Allemaal thema’s die we hedendaags veel tegenkomen.

Het online programma is hier een mooie afspiegeling van. Van alles wat zou je kunnen zeggen.

Hoeveel expertise jij hebt ontwikkeld na het doorlopen van dit programma is volledig in jouw eigen handen. Ik bied je de mogelijkheid om binnen dit tijdsbestek een intensieve groei door te maken en op het gebied van ontspanning, balans en aanleuning alles te leren wat ik weet. Ik heb uiteraard geen invloed op de tijd en energie die jij in het programma steekt.

Ik kan je wel beloven dat ik vanaf de zijlijn mijn taak als jouw coach, zeer series neem. Ik zal er in ieder geval alles aan doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om ervoor te zorgen dat je er het maximale uit kan halen de komende maanden.

Wat is jouw investering?

Voor slechts éénmalig 447 euro ontvang je HET GEHELE ONLINE PROGRAMMA en sta ik, indien gewenst, de rest van je leven iedere training aan de zijlijn. Zodat je jezelf nooit en te nimmer meer handelingsverlegen, boos of gefrustreerd hoeft te voelen omtrent een situatie of een vraag. Je hoeft geen situatie of vraag onbeantwoord te laten wanneer het gaat over balans, ontspanning en aanleuning. Je kan altijd terugvallen op de uitgebreide kennis uit de modules en je hoeft nooit meer met vraagtekens of frustratie rond te lopen.

€ 447,- voor 9 maanden lang een intensief traject

9 maanden lang een intensief traject voor nog geen € 1,63 per dag en daarna de rest van je leven gratis toegang. Op die manier heb jij je unieke persoonlijke gids waar je altijd op terug kan vallen.

Al ruim 14 jaar deel ik met heel veel plezier en toewijding veel van mijn kennis en inzichten gratis met een ieder die daarvoor open staat en ik blijf dat met heel veel liefde graag doen. Het maakt mij een dankbaar, volmaakt en gelukkig mens.

Op dit moment ben ik genoodzaakt om voor een gedeelte van mijn diensten een vergoeding te vragen. Ik heb namelijk een aantal grote projecten voor ogen die op meerdere gebieden in de paardenwereld het welzijn kunnen verbeteren en daarvoor is uiteraard een (start)kapitaal nodig.

Een ieder die dit online programma aanschaft draagt ook zijn steentje bij aan het verwezenlijken van deze plannen. Hiermee dragen we gezamenlijk bij aan globale verbeteringen en veranderingen op het gebied van paardenwelzijn.

Ik heb een plan voor meer harmonie op het gebied van:

 • De wedstrijdsport. Een nieuw systeem waarbij paard en ruiter vanuit een totaal andere intentie tot prestatie kunnen komen.
 • Duurzame fokkerij in lijn met de natuur, gecombineerd met het opleiden van deze paarden. Inclusief een geschikte match vinden. Hoe voorkom je dat zo’n paard ooit in verkeerde handen terecht komt en bijvoorbeeld wel met hulpteugels of dwang getraind wordt?
 • Revalidatie trajecten voor paarden (ook manegepaarden). Effectieve trajecten waarbij paard en eigenaar intens begeleid een traject aan gaan.  
 • Een systeem wat manegepaarden veel beter dient en ook gezond(er) houdt. Waarbij leerlingen veel meer inhoudelijk en op meer vlakken leren en ontwikkelen op het gebied van het wezen paard.
 • Onderzoeken op het gebied van het lichaamsgebruik binnen bepaalde oefeningen. Meten is weten.

Ik heb grootse plannen zoals je leest. De paarden zijn mijn drijfveer en motivatie om dit te gaan verwezenlijken.

Toch wil ik hierbij graag nog het volgende tegen je zeggen:

Met de aanschaf van dit online programma doneer je tevens een gedeelte van dit bedrag aan het verwezenlijken van deze plannen!

Samen kunnen we heel veel bereiken en het voor alle paarden wereldwijd steeds fijner maken!

Als jij dat ook vind, stap dan vandaag nog aan boord en laat mij je meenemen op reis…

IK DOE MEE

Jouw investering is€ 447,-

Voor die prijs ontvang je het gehele online programma en levenslang toegang. Ook ontvang je de volgende twee bonussen:

#Bonus 1: Als bonus ontvang je in module een en twee de oefeningen die je onder het zadel leert ook vanaf de grond.

#Bonus 2: Als kers op de taart ontvang je een bonusmodule in de negende maand. Deze is speciaal ontworpen om jou heel gericht inzicht en feedback te geven op de groei en ontwikkeling van jou en je paard. Zo weet je exact waar je nog verbetering in aan kan brengen en welke oefeningen hiervoor nodig zijn.

Alvast een warm welkom wanneer je ervoor kiest om deel te nemen en/of voel je vrij om je vragen of bedenkingen te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naar de betaalpagina