Update Damiro

Ik was afgelopen zaterdag weer bij Agnes en Damiro. Het is nu 2 weken geleden dat ze hem voor het eerst heeft gereden in de les. In de tussentijd heeft ze hem zelf nog 2 keer gereden. Gisteren was dus de 4e keer. In de vorige video was goed te zien wat zijn reactie hierop was en hoe snel hij eigenlijk begreep wat we bedoelde en hierdoor zijn lijf een beetje kon gaan ontspannen. Wat was ik trots op beide! Dat dit gevoel van trotsheid gisteren nog eens overtroffen zou worden had ik niet verwacht.

Na de warming-up vanaf de grond was het plan nog even te gaan rijden. Ik zei nog tegen Agnes dat ik wel weer wat fragmenten zou filmen en dat mijn plan was om over een paar weken werderom een video te maken over zijn vorderingen. Dat hij zich zo snel had ontwikkeld en zo goed ging dat was echt een kadootje! Opnieuw was ik diep geraakt en ontzettend trots op deze combinatie!

Ook alle lof voor Agnes, die heel hard haar best doet en al weken in weer en wind met haar prachtige Damiro aan het gymnastieken is. En dat werpt zijn vruchten duidelijk af. Wat doen ze het goed. Ik wil je deze beelden gewoon niet onthouden en pas over een paar weken van laten genieten, maar ik wil ze graag nu al met je delen!

Het is natuurlijk fanatastisch dat hij het zo goed oppakt. De grootste valkuil is nu te snel te willen gaan. Dus dat gaan we zeker niet doen. Stukje bij beetje. Het is ook heel logisch dat hij een keer een dipje gaat krijgen, want zijn lichaam gaat zich aanpassen en reageren op het rechter worden. Het is zaak hem daar goed doorheen te helpen, maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Kijk en geniet van deze toppers!